Praktiskt Ledarskap

Vill du utveckla ett nytänkande och praktiskt ledarskap? Inspirationsboxen är verktyget för dig som vill växa inom sin roll som chef och utveckla sitt praktiska ledarskap samt förenkla arbetsvardagen för hela teamet. Vi erbjuder konkreta tillvägagångssätt för dig som ledare!

Strategiskt och praktiskt ledarskap är några av de ämnen som vårt koncept berör. Inspirationsboxen syftar till att hjälpa chefer till en smartare och enklare vardag genom verktyg, tips och inspiration.

Exempel på artiklar om praktiskt ledarskap och generellt ledarskap:

Strategiskt ledarskap är praktiskt

Ledare med ett strategiskt ledarskap besitter ofta ett praktiskt ledarskap som bygger på långsiktiga mål vilket i sin tur leder till medarbetare som vet vart dem ska. Detta skapar också en trygghet vilket är praktiskt i de flesta organisationer.

Vill du veta mer om Inspirationsboxen? Fyll i formuläret intill, så skickar vi en fysisk box till dig med massor av motiverande läsning, förnklingstips och verktyg för ett praktiskt ledarskap och arbetsätt!

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se