Kundreferenser

Patrik Andersson, produktchef paket, DB Schenker: Tycker att det mesta som skrivs i Inspirationsboxen Enklare vardag träffar mitt i prick. Mycket av det som skrivs vet man redan men det är alltid bra att bli påmind av någon eller genom något. Vid våra marknadsmöten har vi till och med en stående punkt som behandlar just vad respektive medarbetare har snappat upp genom tipsen samt om vi verkligen lyckas applicera dem i vår vardagliga verksamhet. Framför allt tips hur man ska hantera mejl (som idag är en av de största tidstjuvarna) och sin egen planering uppskattas. Både min organisation och jag känner likadant. Inspirationsboxen Enklare vardag är helt klart världsklass, högsta betyg från oss!

 

Göran Beckerdal, ekonomichef, Docendo AB: Mycket behöver man faktiskt bli påmind om flera gånger om året för att verkligen göra det. Enklare vardag innehåller mycket intressanta grejer, jag brukar alltid bläddra igenom lite snabbt för att få lite nya tekniktips men också fräscha upp mina kunskaper. Den här tjänsten funkar nog lite som en ”spark i ändan”, man kommer ihåg vad det är man behöver göra för att förenkla för sig själv på jobbet.  

 

Annette Lauritzén-Karlsson, informationsstrateg, Torsby kommun: Att förenkla vardagen handlar ju ofta om att använda tiden på ett bättre sätt. Inspirationsboxen Enklare vardag är upplagd på ett sådant sätt att det blir enklare att använda sin tid rätt, texterna är avskalade på ett bra sätt utan att för den skull förlora i relevans. Tänkvärda artiklar och tips. Vissa predikar till exempel om retorik men är själva inte så retoriska, jag tycker det är tvärt om här; materialet handlar om hur man förenklar och är också skrivet på ett sätt som gör det enkelt att ta till sig vad som står och omvandla det i praktiken.

 

Mona Dohn-Lindmark, HR-chef, Onninen AB: Materialet är skrivet på ett kort och koncist sätt. Det sammanfattar sådant som man kan hitta på annat håll men som man sällan har tid/tar sig tid att läsa. Just därför tycker jag det är jättebra, man sparar tid. Jag gillar formatet på själva tidningen, smidig att packa ner när man reser, jag brukar slänga ett öga i den när jag reser i jobbet eller ibland när jag äter lunch. Ibland går jag igenom gamla nummer för att påminna mig om saker. Gillar att det är en bra sammanfattning som täcker många områden.  

 

Lena de Verdier, administrativ direktör, Kammarrätten i Jönköping: Bra konkreta tips och råd. Inspirationsboxen Enklare vardag lyfter fram viktiga frågeställningar som man kanske inte alltid hinner tänka på kring hur man utan någon stor ansträngning kan förenkla vardagen. Kanske känner man till vissa saker sedan tidigare, men man behöver bli påmind då och då för att leva som man lär.

  

Jonathan Stoltz, it-chef, Taxi Göteborg: Inspirationsboxen Enklare vardag ger väldigt bra och konkreta tips om hur jag ska bli mer effektiv och kunna förenkla saker i mitt arbete. Jag använder faktiskt också många av tipsen i min vardag på fritiden.

 

Cecilia Crantz, utvecklare, Försvarets Materialverk FMV: Många smarta enkla peppande tips som är lätta att ta till sig i vardagen. Även om man inte har nytta av precis allt är det ofta flera tips som man kan använda sig av redan samma dag.