Hälsofrämjande Ledarskap

Ett hälsofrämjande ledarskap handlar om att stödja och vara mån om sin personal. Det finns många faktorer som, i och utanför arbetsplatsen, kan anses som hälsofrämjande, därför är det viktigt att värna om de anställda och se till att skapa bra arbetsförhållanden.

En ledare som aktivt arbetar för att främja hälsan ligger steget före med friskare, mer motiverade och engagerade medarbetare. Inspirationsboxen innehåller verktyg och förenklingstips för ledare som vill skapa framtidens ledarskap. Låt oss börja med och ett hälsofrämjande ledarskap!

Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret intill. Därmed kommer en box att skickas direkt hem till dig och du kommer få den hjälp du behöver!

Inspirationsboxen- för ett hälsofrämjande ledarskap

Inspirationsboxen syftar till att förenkla vardagen för dig som ledare genom verktyg och tips inom hälsofrämjande ledarskap och hela din vardag som ledare.

Med Inspirationsboxen får du förenklingstips och konkreta tillvägagångssätt för ledare som strävar mot ett hälsofrämjande ledarskap! När du väl fått din fysiska box kommer det på löpande band skickas nytt inspirerande material till dig. Genom ditt konto kommer du även att ha tillgång till artiklar och tips från experter inom ledarskap.

Hälsofrämjande ledarskap är bara en liten del av alla de kategorier som Inspirationsboxen omfattar. Kontakta oss gärna för vidare information!

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se