Hållbart Ledarskap

Ett tydligt ledarskap skapar ett hållbart ledarskap över tid. Dock är det många gånger lättare sagt än gjort. Känner du som många andra ledare att det ibland kan vara komplicerat att vara tydlig? Då har du hamnat rätt. Inspirationsboxen är nämligen det perfekta stödet för dig.

Med ett tydligt ledarskap kommer ett hållbart ledarskap! Inspirationsboxen innehåller förenklingstips och skrivet material om hur du skapar ett klart ledarskap som i sin tur blir ett hållbart ledarskap. Inspirationsboxen är för ledare oavsett bransch och nivå, stora som små. Syftet med boxen är att skapa en enklare arbetsvardag och ett hållbart ledarskap för dig som chef genom de bästa tipsen från de främsta experterna.

För ett hållbart ledarskap via nätet!

Inspirationsboxen ger dig verktygen och förenklingstipsen som krävs för att skapa ett klart och hållbart ledarskap.

Efter du fått din fysiska box kommer kompletterande material att skickas till dig. Förutom tillgången till ett välarbetat material att arbeta utefter kommer du även få fri tillgång till 100-tals artiklar och tips från experter inom ledarskap. Hållbart ledarskap och klart ledarskap är bara ett axplock av alla kategorier som Inspirationsboxen innehåller.

Låt oss berätta mer om Inspirationsboxen! Fyll i formuläret här intill, så kontaktar vid dig.

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se