Föreläsningssammanfattningar

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen med Colin Moon på Oscarsteatern den 14 april 2016 (föreläsningen var på engelska, likaså sammanfattningen).

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen med Lisa Ekström på Oscarsteatern den 17 februari 2016.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen med Magdalena Forsberg på Oscarsteatern den 3 december 2015.  

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Lärd dig fatta beslut och få den vardag du vill ha” med Ari och Mona Riabacke den 21 oktober 2015.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Tändvätska för att hitta din egen glöd – privat och på jobbet!” med Annika R Malmberg Hamilton den 3 september 2015. Vi bjuder även på en teambuildingövning som Annika tagit fram – kan användas på flera sätt: genom att följa instruktioner eller för att observera hur gruppdeltagarna förhåller sig till varandra.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Utmana livet och se dina möjligheter!” med Tina Thörner den 20 maj 2015.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Din attityd bestämmer din prestation” med Erik Hamrén den 14 april 2015.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Konsten att ta en chans och få saker att hända” med Olof Röhlander den 17 mars 2015.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Engagerade medarbetare skapar resultat” med Berit Friman den 11 februari 2015. För mer information se: http://www.dalecarnegie.se/engagemang/ Lite längre ned hittar du också ett antal “whitepapers” från Dale Carnegie på temat engagerade medarbetare.

Läs hela artikeln

Sammanfattning av inspirationsföreläsningen ”Mindfulness på värmländska – ett föredrag om att leva med kvalitet!” med Klas Hallberg på Oscarsteatern 2 december 2014. Klicka här för att komma till programmet för hösten våren 2015

Läs hela artikeln