Strategiskt Ledarskap

Vill du utveckla ett nytänkande och strategiskt ledarskap? Då är Inspirationsboxen verktyget för dig! Vi riktar oss till ledare som vill växa inom rollen som chef och utveckla ett strategiskt ledarskap. Vi kan erbjuda konkreta och strategiska tillvägagångssätt för dig som ledare!

Strategiskt ledarskap och praktiskt ledarskap är några av de ämnen som vårt fulla koncept berör. Inspirationsboxens syfte är att hjälpa dig som chef mot en smidigare vardag genom konkreta tips, verktyg och inspiration.

Exempel på artiklar om strategiskt ledarskap och ledarskap generellt:

Strategiskt ledarskap är praktiskt

Ledare med ett strategiskt ledarskap besitter många gånger ett praktiskt ledarskap, vilket bygger på långsiktiga mål som i sin tur leder till medarbetare som vet vart dem ska. Detta skapar även trygghet vilket är viktigt i de flesta organisationer.

Vill du veta mer om Inspirationsboxen? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret. Därmed skickar vi en fysisk box till dig innehållande motiverande artiklar, tips och förenklingsverktyg för ett strategiskt ledarskap och arbetssätt!

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se