Kommunikation, Ledarskap

Att uppnå effektiv kommunikation och ledarskap är en handling för att säkerställa huvudinnehållet i kommunikationen når fram till ett team, arbetsgrupp eller en medarbetare. Det går att uppnå effektiv kommunikation på olika sätt och handlar från början om ledarens rådande sätt att kommunicera. En bra kommunikation för ledarskap frigör tid och gör mottagaren mer effektiv.

Inspirationsboxen har samlat material som är marknadsledande och olika insikter inom ”Kommunikation Ledarskap”. Det är en sammanställning av dagens trender inom kommunikation och strategi samt motiverande läsning från framgångsrika ledare där de berättar om sina metoder för effektiv kommunikation och deras ledarskap.

Nedan finner du några exempel på Inspirationsboxens texter inom kommunikation och ledarskap:

Inspirationsboxen – För effektiv ledarskapskommunikation

Inspirationsboxen är en plattform som skapats av Insightlab. Det är en omfattande databas med olika verktyg, förenklingstips och ledande trender inom kommunikation och ledarskap.

Lägg din stabila plattform med hjälp av Inspirationsboxens pedagogiska och inspirerande material från landets främsta ledare inom kommunikation och ledarskap.

Vill du läsa mer om kommunikation, ledarskap och företagande? Då är du välkommen att fylla i ett formulär och ta del av vårt fullständiga utbud av hjälpmedel för möjligheten att utveckla din kommunikation och ditt ledarskap redan idag.

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se