Informellt ledarskap

En person med ett informellt ledarskap blir ofta en framgångsrik ledargestalt på grund av sina egna förmågor att få arbetslaget att se upp till dennes ledarskap. Personliga egenskaper tillsammans med kompetens ställer personen automatiskt högt placerad inom ledarskap i företaget.

Hos personer med ett välutvecklat informellt ledarskap finns ofta en stor gemenskapskänsla och vana att ta ansvar.

Exempel på artiklar om informellt ledarskap:

Inspirationsboxen – Informellt ledarskap

Inspirationsboxen är en plattform från InsightLab. Med oss får du tillgång till alla tänkbara hjälpmedel du behöver för ett hållbart informellt ledarskap. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret intill!

När du väl fått den fysiska boxen kommer det kontinuerligt skickas kompletterande material till dig. Förutom vårt pedagogiska och välarbetade material kommer du även att få tillgång till motiverande läsning från experter inom informellt ledarskap.

Hållbart- och informellt ledarskap är bara en liten del av alla de kategorier som Inspirationsboxen omfattar. Vill du veta mer om informellt ledarskap? Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret, så kontaktar vid dig så snart vi mottagit din ansökan

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se