Effektivare Möten

Behöver du hjälp på traven för at uppnå effektivare möten? Tips och inspiration får du snabbt och enkelt med Inspirationsboxen!

Vi vet att möten är en viktig del i arbetsvardagen. Det är ett effektivt forum där det finns möjlighet att diskutera, hitta lösningar, planera framtiden och fatta beslut. Dock är möten en av de största stresskällorna i finner i vardagen. Strävan mot effektivare möten ska därför handla om att sätta upp struktur och tydlighet. Det ska frigöra tid, minska stress och möjliggöra en produktiv vardag i ett arbetsklimatsom omfattar många möten.

Känner du igen dig och ditt företag? Då är Inspirationsboxen verktyget för dig! Boxen innehåller ett stort urval av material som berör effektivare möten – tips, läsning, checklistor etc.

Inspirationsboxen- för effektivare möten

Inspirationsboxen är en plattform från InsightLab som tillhandahåller verktyg, förenklingstips och de senaste trenderna inom ledarskap. Behöver du vägledning för effektivare möten? Fyll i ett formulär, så kommer du kunna ta del av massor av pedagogiska och annat inspirerande material redan idag. Du kommer även att få tillgång till artiklar och förenklingstips från landets ledande experter. I Inspirationsboxen kommer du få all hjälp du kommer att behöva för effektivare möten för att underlätta din arbetsvardag.

Med Inspirationsboxens material för effektivare möten kommer en kreativare arbetsvardag att skapas.

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se