Chefstips

Välkommen till Inspirationsboxen! Vi har chefstips och hjälpmedel för att underlätta vardagen för chefer och ledare runt om i landet.

Inspirationsboxen är verktyget för dig som är chef. Vi samlar chefstips och framgångssagor från andra ledare som lyckats lyfta sin förmåga. Vi samlar även massor av inspiration som går att finna i form av läsning och konkreta verktyg speciellt framtagna för chefer på ett och samma ställe. Hitta dina guldkorn bland våra chefstips och spara dem till ditt alldeles egna förenklingsbibliotek.

Vi har alltså användbara Chefstips för alla typer av chefer och företag.

Chefstips online med Inspirationsboxen

Offline – du får den tryckta versionen av Inspirationboxen i en fysisk box skickad till dig. Den innehåller mängder av konkreta chefstips, verktyg och artiklar om hur du som chef kan få en enklare vardag. Inspirationsboxen skapar material som löpande skickas till dig flera gånger under året. Vi gör allt för att hålla dig uppdaterad inom ledande trender och metoder.

Online – Inspirationsboxen finns på nätet och med ditt konto kan du logga in och läsa mängder av chefstips. Nytt material uppdateras med jämna mellanrum. Vi erbjuder mer än bara chefstips!

Med Inspirationsboxen kommer du få alla chefstips du behöver för en effektivare verksamhet och för att underlätta din arbetsvardag.

Fyll i ditt formulär idag för att ta del av inspirerande chefstips.

Jag vill prova 2 veckor kostnadsfritt

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi till dig snarast möjligt

ilabcirkel

Om Insightlab

Vi förser sedan 1995 chefer, personalansvariga och medarbetare med enkla och effektiva verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser:

- Omvärldsbevakning för ledning och HR-ansvariga med aktuella framgångsexempel, fakta och verktyg för att skapa attraktiva arbetsplatser
- Inspirationsföreläsningar för chefer och medarbetare för att öka motivationen och teamkänslan i vardagen
- Enkla och effektiva chefsverktyg för att skapa ökad tydlighet, utveckling och motivation i vardagen
- Personliga verktyg för att skapa en hållbar vardag för medarbetare
- Skräddarsydda leveranser till intranät och chefsportaler

För mer information om våra aktuella erbjudanden och tjänster se www.insightlab.se