Veckans utmaning: Vad vill och kan du ändra på?

Stanna upp och reflektera

Sådär, då är vardagen på rull igen efter en makalös sommar – kanske inte bästa vädret hela vägen men den avslutas riktig bra med sol och värme i princip hela landet!

Första veckoutmaningen efter sommaren handlar om din plan för hösten och samtidigt göra dig uppmärksam och medveten om hur just din situation ser ut. Du kommer att känna igen den från vårens sista utmaning.

Alltså: reflektera hur din vår har varit – känner du att du haft struktur och planering enligt din vilja? Vad vill och kan du ändra på?

Ta hjälp av ditt ledar- och medarbetarstöd som du har i bl a Enklare vardag. Här finns massor av färdiga checklistor & verktyg som hjälper dig att visualisera vart du står och vad du kan behöva satsa lite extra på. Därefter kan du finna smarta tips på appar och program/ rutiner som stöttar dig i den utvecklingen du väljer att följa.

Gör det till en teamaktivitet eller jobba på det själv – vilket funkar bäst för dig och ditt arbetslag? Att fråga hur kollegan gör är aldrig fel, det stärker relationer och sprider goda kunskaper teamet emellan.

Plock ur Enklare vardag som hjälper dig på traven:

 - Vart är du på väg, vet du det? >>

- Hur använder du din tid idag? Inte alltid som du tror>>

- Din personliga utvecklingsplan >> eller

- Dina 3 fokusområden >>