Veckans utmaning: Kramas som Erik Hamrén

Kramas som Erik Hamrén

Den 14 april höll vi seminarium med Erik Hamrén på Oscarsteatern i Stockholm. Vi hade över 600 kunder inbokade och stämningen var på topp. Vi fick mängder av goda ledar- och teambuildingtips att ta med oss i vardagen som vi gärna vill dela med dig. I detta fall handlar det att ständigt arbeta med teamkänslan, både med teoretiska och praktiska övningar. En övning som Erik kör med sitt lag är att kramas på kommando – man kan såklart modifiera reglerna lite så att det passar och innan du slår bort tanken, varför inte?

Jag förstår om det höjs några ögonbryn här och där när den här utmaningen kommer ut – men handen på hjärtat, är det helt omöjligt? På våra seminarier kommer många kunder fram och hälsar med en varm kram, vi har ofta haft en kontakt under flera år och det känns helt naturligt. OM det inte känns naturligt för dig i ditt team så kanske det är ett tecken på att ni behöver arbeta mer med att ena teamet – hoppa över kramarna den här gången men ta något annat och sikta mot en kram-övning längre fram istället.

Veckans utmaning är att kramas som en del i en teambuildingövning.

Förslag på andra övningar för att ena teamet;

Ps. Om du har webbtjänsten ”Utvecklande ledarskap” kommer du inom kort att få ta del av sammanfattningen från seminariet via din tjänst – om du INTE har webbtjänsten visar vi den gärna för dig och som tack får du naturligtvis också ta del av sammanfattningen! Ds.