Veckans utmaning: Bestäm 3 förbättringsområden

3 fokusområden

Top 15 på utmaningsfronten

Man blir ibland förvånad över hur lika vi egentligen är, hur många det är i vår omgivning som ”dras” med samma utmaningar. Under rubriken ”Utmaningar” i din webbtjänst Enklare vardag så har vi listat de 15 vanligaste utmaningarna enligt våra kunder.

Studier visa att det är realistiskt att ta sig an 3 utmaningar under en 3 månadersperiod och väljer man att göra det som en teamövning blir det bara roligt att sporra varandra. Vad är din utmaning, att passa tider, sluta omboka möten, sluta arbeta hemma? Välj 3 områden och sätt upp ditt mål; Jag ska..Jag kommer att etc.

Veckans utmaning är att välja ut 3 förbättringsområden att fokusera på under 3 månader! Här är det viktigt att lägga upp en plan och ett löfte till dig själv. Boka in något tillfälle per vecka i kalendern som påminner dig om dina löften. Uttalar du löftet även till andra får du lite press utifrån, man vill ju inte vara en som bara snackar…

 Några tips ur din webbtjänst Enklare vardag som kan hjälpa till på traven;


Uppföljning
:

Notera i din kalender när 3 månader passerat för att göra en avstämning. Har du nått ditt mål? Vissa utmaningar behöver man mer tid för eller var du inte tillräckligt närvarande och fokuserad? Skjut fram ditt mål eller sätt tre nya, det finns alltid lite att fila på.

Lycka till!